Media

Produktioner Nathalie har varit bildproducent för 2017:
IMG_0300Här följer ett axplock av det vi arbetat med:


Elle galan 2016, highlights:

 

—————————————————Tidningsklipp ur DagensNyheter, Askungen 2009:

” I teveöverföringen från Operan av Rossinis ”Askungen” är det mesta givet i den fantastiska scenografins sätt att gruppera de uppträdande. Kamerorna har i stort sett bara att vara lojal med den. Man vilar länge och tryggt i det över­siktiga, det som syns från salongen. Det mesta är frontalt och symmetriskt anlagt från början (ett jättelikt ”nattvardsbord” dominerar exempelvis andra akten). Symmetrin ger en sorts självklar logik åt det visuella berättandet – man växlar bildutsnitt bara när sammanhanget är betjänt av det, ungefär som i klassiskt filmberättande.

Disciplinerat skulle jag säga om det inte lät så tråkigt. Bildrytmen får en konsekvens som dessutom nästan hela tiden motiveras i musiken. Det är mycket njutbart, och den stränga metoden fungerar märkligt nog alldeles ypperligt för att ta fram kvickheten, ironin, överraskningarna, fantasteriet och showglädjen hos Rossini och Ernman och hennes suveräna kolleger.

Fest för ögat och örat – också i teveversion. Finkultur? Tja, jättefint är det i alla fall. ”

// Leif Furhammar

Läs hela artiklen på: http://www.dn.se/kultur-noje/kronikor/leif-furhammar-fula-klipp-med-ratt-bildrytm-blir-finkulturen-fin-aven-i-teve/


 

 

 

 

 

 

 

Kommentera